Име: ДЕЙМОС СТУДИО
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.deymos-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Фотография
Дейност:

Фотографски и видео услуги

Ключови думи: фотография, фото заснемане, видое заснемане, репортажна фотография, сватбена фотография

Сподели във Facebook




За нас

Фотография - това е най - вече изкуство, дори ако става въпрос за обикновена снимка за документи. Ние се стремим към това, всяка снимка направена от нас, да е жива и да отразява в себе си най - добрите Ви страни.

За нас, фотографията не е просто професия, а призвание, поради което всяка снимка има индивидуален стил, а добрата апаратура, от най - добрите световни производители, ни позволява да правим снимки с отлично качество.

ДЕЙМОС СТУДИО предлага професионално репортерско и студийно заснемане с различна степен на сложност: репортаж, реклама, постановъчно снимане, портрет, каталожно снимане и др.

Студиото е оборудвано със съвременна снимачна и осветителна техника. Импулсното студийно осветление е окомплектованос широк набор
ДЕЙМОС СТУДИО
приспособления и аксесоари, позволяващи създаване на произволна схема на осветление.

Снимането се осъществява с професионални цифрови огледално рефлексни фотоапарати Canon и съответните обективи. При недостатъчно осветление се използват светкавици или студийно осветление.

От множеството заснети кадри се подбират най - добрите, които преминават през компютърна обработка. Копирането на снимките се осъществява в професионална фотолаборатория, а готовите фотографии се подреждат във фотоалбум. Освен снимките получавате и файловете, записани на CD или DVD диск.

Възможно е провеждането на фотосесия с интериор, наемане на костюми и реквизит, а също така и привличане на визажист, фризьор, стилист. Професионална постобработка и ретуш.
 
Открийте ни в Google+